Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

Blogs

Image for KERSTPAKKETTEN
26 oktober 2021

KERSTPAKKETTEN

Kerst staat al weer bijna voor de deur. Dus moet er weer goed nagedacht worden over kerstpakketten. We hebben ondertussen al een aantal pakketten op de site staan en deze zullen we komende tijd nog verder aan gaan vullen. Mocht u liever zelf uw kerstpakketten samen stellen? kom dan gezellig even langs en dan helpen we u graag om een mooi pakket te maken. Wilt u liever private shopping voor uw personeel? Plan dan een avond bij ons. Wees echter wel op tijd met bestellen i.v.m levertijden.

met vriendelijke groeten

Team de Plantage

Lees ook

26 oktober 2021

KERSTPAKKETTEN

Kerst staat al weer bijna voor de deur. Dus moet er weer… Lees meer

11 juni 2021

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE

Daar is hij dan! de nieuwe website. We hebben de afgelopen weken… Lees meer